IMAGE

Over Dytter

Bij Dytter zijn we ervan overtuigd dat zorg er anders uit kan zien. Toegankelijker, eenvoudiger, persoonlijker en met keuzevrijheid. Daarom draait het bij ons om vrijheid: onze droom op elk moment zelf kunnen kiezen wie er wanneer zorg aan jou verleent. Vanaf 1 januari 2021 kun je bij ons online eenvoudig zorg boeken wanneer het jou uitkomt. Vandaar ook onze naam: Dytter is Noors voor ‘met één druk op de knop’. 

Wij hopen dat iedereen dan de perfecte match vindt op ons platform: in ons netwerk van zorgverleners kun je altijd wel iemand vinden die bij jou past. Bij Dytter gaan we voor vrijheid, maar sta je er nooit alleen voor. De zorg is persoonlijk, en daarom zijn wij dat ook. Wij zijn altijd bereikbaar en helpen je graag om de juiste ondersteuning te vinden.

“Wij geloven in de kracht van de juiste match: één op één snel, goede zorg bij jou thuis zodat je gelukkig thuis kunt blijven wonen”.

 

Team Dytter

Hoe is het ontstaan?

Je kunt tegenwoordig met één druk op de knop online van alles regelen: taxi’s, boodschappen, cadeautjes etc. Maar in de zorg kan dit nog niet. Gek toch eigenlijk? Dat terwijl het juist een sector is waarbij je zelf zou willen kunnen kiezen. 

Onze oprichter André kreeg het idee voor Dytter toen zijn vader Alzheimer kreeg. Zijn ouders wilden vanuit Zeeland op bezoek komen, maar konden zelf niet meer autorijden, korte ritjes om boodschappen te doen gingen zelfs niet meer. Toen André een Uber boekte voor zijn ouders bedacht hij hoe geweldig een online matchingsplatform voor de thuiszorg zou zijn. Met de mogelijkheden en technologie van nu ontstond ons platform.

Lees hier het volledige verhaal van onze co-founder.

IMAGE

Wat biedt Dytter jou?

Met ons platform willen wij zoveel mogelijk verschillende mensen verbinden. Zo geven wij zorgvragers de vrijheid om zorg op maat te boeken en zorgverleners de vrijheid om zorg te verlenen wanneer dat hen het beste uitkomt. Ook werken wij samen met zorgorganisaties om nog meer mensen via Dytter met elkaar te verbinden tot de perfecte match.

Zullen we samen de zorg nog toegankelijker maken? Schrijf je dan hier in.

IMAGE